ÄTA & BO
Från hästar till golf – ny krögare tar över
Kärleksfylld matlagning från grunden med fokus på det lokala.

Kärleksfylld matlagning från grunden med fokus på det lokala. Så beskriver Britt-Marie Nilsson på Carrie Catering sitt koncept som hon tar med sig till Veckefjärden. Från och med den andra maj är hon restaurangens nya krögare. – Det känns skitkul! Verkligen jättespännande, säger hon.

Carrie Catering har de senaste sex åren drivit restaurangen på Solängets travbana, tvärs över fjärden från golfbanan. Från och med i år flyttar Britt-Marie och hennes personal till restaurangen på Veckefjärden.

   – Jag ville ha en utmaning och ta chansen att göra något nytt. Så när det kom på tal sa jag absolut!

 

Öppet året runt

   Några nyheter för i år, förutom Britt-Marie och hennes personal, är att restaurangen kommer att vara öppen året runt. Restaurangen kommer också erbjuda catering för alla ändamål. Men för Britt-Marie personligen innebär det nya året också många nya inslag

– Vi har bara kört lunch och travdagar tidigare. Med catering. Nu blir det året runt med mycket á la carte, pubmenyer och baren. Jag kommer att göra konferenser bland annat. Det känns hur kul som helst.

   Hon hoppas och tror också att de flesta av Carrie Caterings trogna lunchgäster kommer att följa med till Veckefjärden. Tvärs över fjärden.

– Jag kan det jag gör och jag känner mig trygg i utmaningen eftersom jag tar min personal med mig som jag känner jättebra. Framförallt min fantastiska kock Helena, min högra hand. Vi kompar bra och det är en enorm trygghet att hon är med mig.

 

Erfaren krögare

Även kiosken på 10:an kommer att drivas av Carrie Catering. Fram till premiären andra maj har det varit fokus på att få allt det basala iordningställt. Framöver väntar visionerna, av vilka Britt-Marie har många.

–  Jag vill inte avslöja alla idéer redan men den här lokalen har så mycket potential.

Efter 33 år i branschen har hon samlat på sig en hel del erfarenhet och hennes och Carrie Caterings syn på matlagning kan kokas ner till en sak.

   – Vi brukar säga att det ska vara kärlek i maten, det ligger något i det.

kontakta oss
VECKEFJÄRDENS GC LIGGER ENDAST 4 MINUTER FRÅN ÖRNSKÖLDSVIKS CENTRUM VID VECKEFJÄRDENS VACKRA STRAND.
hitta hit
med bil
Om du kör söderut på E4:an från Örnsköldsviks centrum finner du Veckefjärdens Golfanläggning efter cirka 2 km på vänster sida. Kommer du söderifrån på E4:an finner du vår anläggning vackert belägen vid Veckefjärdens strand på höger sida, cirka 2 km innan Örnsköldsviks centrum.

GPS-koordinater: N 63º 17.315', Longitud: E 018º 40.694'
med båt
Man kan även åka båt till våra bana. Man måste då slussa sin båt, strax efter Domsjö fabriken. Större båtar tar sig även fram till bryggan i Veckefjärden. (OBS! Se bara upp med den stora stenen efter hörnettbron, håll babord om ni kommer från havet)

GPS koordinater (ca.): Longitud E 018º 39.758' / Latitud N 63º 17.325' 

Har ni inte varit här med båt innan, fråga gärna
kontaktuppgifter
Telefon: +46(0)660-29 63 00
Fax: +46(0)660-29 33 67
E-post: kontakt@veckefjarden.com 
Golfpaket: hotell@veckefjarden.com
Restaurang: restaurangen@veckefjaren.com
Pro Shop: christian@veckefjarden.com
VD/Golfchef: mikael@veckefjarden.com
adress
Golfbanevägen 21
891 30 Örnsköldsvik
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna levererade direkt till din inkorg.