AKTUELLT
Förbättringar på banan

Vi har fått synpunkter av våra medlemmar att avståndsmarkeringarna inte syns tillräckligt väl. Det har vi tagit till oss och byter ut markeringarna.

Vi har även börjat att placera ut orange tee på vissa hål. Dessa är till för juniorer och damer över 70 år. Vi kör nu en testperiod för att se vilken respons vi får. Efter utvärdering kommer teeplatserna, om de känns bra, att bli mer permanenta.

Vid greenen vid hål 3 har vi tagit bort kullarna för att underlätta spel. Där, och på en rad andra platser, har nytt gräs planterats. Var snälla och gå inte på de ytorna, framförallt inte i början av säsongen. Vi har även renoverat tee vid hål 14 och tee 48 på hål 12.
  Vi drar om och flyttar tee 55 på hål 2 så att den hamnar i samma nivå som tee 58. Samtidigt flyttar vi fram tee 55 till tee 48 på hål 3.

Mellan green på hål 1 och tee hål 2 har en ny gångväg av delvis trall byggts av Mats Nytorp och Anders Lindgren med vänner (bilar kör dock samma väg som tidigare)

– Förändringarna görs för att vi ska få en jämnare rytm och säkrare spel. Vi tror att detta kommer att gynna de flesta och bidra till en bättre upplevelse.

Arkiv
kontakta oss
VECKEFJÄRDENS GC LIGGER ENDAST 4 MINUTER FRÅN ÖRNSKÖLDSVIKS CENTRUM VID VECKEFJÄRDENS VACKRA STRAND.
hitta hit
med bil
Om du kör söderut på E4:an från Örnsköldsviks centrum finner du Veckefjärdens Golfanläggning efter cirka 2 km på vänster sida. Kommer du söderifrån på E4:an finner du vår anläggning vackert belägen vid Veckefjärdens strand på höger sida, cirka 2 km innan Örnsköldsviks centrum.

GPS-koordinater: N 63º 17.315', Longitud: E 018º 40.694'
med båt
Man kan även åka båt till våra bana. Man måste då slussa sin båt, strax efter Domsjö fabriken. Större båtar tar sig även fram till bryggan i Veckefjärden. (OBS! Se bara upp med den stora stenen efter hörnettbron, håll babord om ni kommer från havet)

GPS koordinater (ca.): Longitud E 018º 39.758' / Latitud N 63º 17.325' 

Har ni inte varit här med båt innan, fråga gärna
kontaktuppgifter
Telefon: +46(0)660-29 63 00
E-post: info@hotellveckefjarden.com 
Golfpaket: info@veckefjarden.com
Restaurang: restaurangen@veckefjarden.com
Pro Shop: christian@veckefjarden.com
VD/Golfchef: mikael@veckefjarden.com
adress
Golfbanevägen 21
891 30 Örnsköldsvik
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna levererade direkt till din inkorg.